ICAN Norge

Daniel Gudbrandsen blir ny koordinator for ICAN Norge

Daniel Gudbrandsen er ansatt som koordinator for ICAN Norge. 

Skrevet av Tuva Widskjold

Daniel har lang fartstid i organisasjonsarbeid fra fagbevegelsen, både i Norsk Arbeidsmandsforbund og LO Rogaland. Han har en bachelor i Internasjonal Beredskap fra UIT og master i samfunnssikkerhet fra UiS.

 

- Jeg er glad for muligheten til å bli med i et så godt lag som ICAN representerer. En norsk signatur på FNs atomvåpenforbud burde på alle måter være en no-brainer for oss, sier Gudbrandsen.

 

- Atomvåpen er et ikke-diskriminerende våpen som rammer sivile. Vi, som samfunn, burde ikke leve i frykt for at en misforståelse eller en galning med makt skal ødelegge våre byer og våre liv, sier han alvorlig. 

 

Daniel kommer flyttende fra Stavanger for å ta over stafettpinnen som koordinator for ICAN Norge. 

 

- Jeg er klar for å stå på, sammen med alle partnerorganisasjoner, for at Norge på nytt skal stå i front for en tryggere verden, fortsetter Gudbrandsen.

 

I stillingen som ICAN-koordinator får Daniel ansvaret for dialogen med over 60 organisasjonene som er partnere i ICAN Norge.

 

- Det er kjekt å se at så mange støtter vår sak. Og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med våre partnere, nåværende og fremtidige, avslutter Gudbrandsen.

 

Daniel overtar jobben etter Tuva Widskjold, som går ut i mammapermisjon.