ICAN Norge

ICAN Norge søker praktikant

ICAN Norge utlyser en praktikantstilling for høsten 2020. Studenter ved relevante masterprogrammer inviteres til å søke.

Om ICAN Norge


Den internasjonale kampanjen for å avskaffe atomvåpen (ICAN) er en koalisjon av organisasjoner over hele verden som fremmer FNs atomvåpenforbud. ICAN Norge er den norske grenen av kampanjen. Vi jobber for at Norge skal slutte seg til forbudet.


ICAN Norge består av 51 partnerorganisasjoner. Kampanjen er koordinert av Norske leger mot atomvåpen. Som en praktikant hos ICAN vil du jobbe sammen med Leger mot atomvåpens sekretariat. For tiden består vi av fire personer: daglig leder, ICAN-koordinator, en rådgiver og en praktikant (kanskje det blir deg i høst?). Vi har arbeidssted på Sentralen i Oslo sentrum.


Arbeidsoppgaver


Som praktikant vil du få muligheten til å prøve deg på forskjellige arbeidsoppgaver. Oppgavene vil tilpasses dine interesser og kvalifikasjoner, og kan inkludere innholdsproduksjon til sosiale medier (film, tekst og delebilder), generelt informasjonsarbeid (produksjon av leserinnlegg og innsalg av saker til media) og politisk påvirkning. Du kan også få ansvar for å forberede og gjennomføre ulike arrangementer.


Lengde


Vi søker en praktikant som vil jobbe hos oss seks uker fulltid. Ønsker du å samarbeide med oss gjennom hele semesteret er det kjempefint, men vi har dessverre ikke anledning til å tilby kontorplass utover seks uker.


Hvem søker vi etter?


Vi søker etter en engasjert og kunnskapsrik student med evne til å jobbe selvstendig. Erfaring med arbeid innenfor politisk påvirkning og kommunikasjon er en fordel. Og så må du selvsagt være interessert i å arbeide for en tryggere verden uten atomvåpen!


Hvem kan søke?


Alle masterstudenter med mulighet for å bygge et praktikantopphold inn i mastergraden er velkomne til å søke.

 

Kontakt

 

Om du ønsker å søke eller har spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder i Norske leger mot atomvåpen, Anja Lillegraven ([email protected] eller +47 950 79 791). Søkere bes om å inkludere søknad og CV i mail. Spørsmål om hvordan det er å arbeide som praktikant hos ICAN kan også rettes til vår forrige praktikant Jonas Vidhammer Berge ([email protected]).

 

Søknader behandles fortløpende.