ICAN Norge

Beatrice Fihn i Oslo!

Den 13.-14. november kommer ICANs leder, Beatrice Fihn, til Oslo. 

Det er snart ett år siden Fihn mottok Nobels fredspris i Oslo rådhus på vegne av ICAN for deres "arbeid med å påpeke de katastrofale humanitære konsekvensene av enhver bruk av atomvåpen og for sin banebrytende innsats for å få til et traktatfestet forbud mot slike våpen". I anledning hennes besøk inviterer vi til flere interessante arrangementer:


Tirsdag 13. november kl 20.00 deltar Beatrice Fihn i en samtale på Nobels Fredssenter under tittelen "Norge, verden og atombomben".

Det blir en samtale mellom Beatrice Fihn, tidligere diplomat og høyrepolitiker Kai Eide, Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet Jette Christensen og utenrikspolitisk rådgiver for Høyre, Alexander Zlatanos Ibsen. Samtalen ledes av Ingerid Salvesen fra podcasten Du Verden!

Meld deg gjerne på arrangementet på Facebook, og følg med der eller på Nobelsenterets nettside for flere detaljer.


Frokostseminar: "Norway and the Nuclear Weapons Ban: What Comes Next?"

I samarbeid med PRIO inviterer vi også til et frokostseminar onsdag 14. november kl 08.30. Panelet består av Beatrice Fihn, Tormod Heier fra Forsvarets stabsskole, Kjølv Egeland fra Folkerettsinstituttet, Gregory M. Reichberg fra PRIO, og Sunniva Bratt Slette, bærekraftsanalytiker fra Storebrand. Panelet ledes av Henrik Syse, forsker ved PRIO. Arrangementet foregår på engelsk.

Påmelding skjer her. NB: Det er et begrenset antall plasser.
Mer info finnes på Facebook eller PRIOs nettsider.

Velkommen!