Hjelp oss å arrangere en internasjonal konferanse om atomvåpen!

19. oktober 2022

Hjelp oss å arrangere en internasjonal konferanse om atomvåpen!

Kjære ICAN-venner,

Det er en skremmende tid akkurat nå. Trusler om bruk av atomvåpen, missiltester og øvelser på å bruke disse masseødeleggelsesvåpnene når daglig overskriftene.

Mens ingen kjenner sannsynligheten eller vet om atomkatastrofen vil skje, har Russlands ulovlige invasjon av Ukraina og Putins gjentatte trusler med atomvåpen økt sannsynligheten for bruk av atomvåpen.

ICAN Norge og våre samarbeidspartnere jobber hver dag for at det ikke skal skje, og for at atomvåpen skal avskaffes. Viktige verktøy for å hindre bruk er å fordømme alle trusler med atomvåpen og å stigmatisere disse våpnene. Det bidrar FNs atomvåpenforbud til.

Snakk om "små taktiske atomvåpen" med "begrensede konsekvenser" bidrar ikke bare til det stikk motsatte, det er også misvisende.

Foto: Thomas Kjøndal

Heldigvis er det håp. Atomvåpen er ingen naturlov. De kan stigmatiseres og avskaffes. Nå er dette arbeidet viktigere enn noen gang tidligere, og du kan bidra!

I mars 2023 arrangerer ICAN Norge en internasjonal konferanse for å sette fokus på atomvåpensaken. Vi er helt avhengig av økonomisk støtte fra andre for å arrangere konferansen.

Hjelp oss å arrangere konferansen ved å gi ditt bidrag her! Takk for at du er med på laget for en verden uten atomvåpen!Informasjonen om atomvåpen og muligheten for at de blir brukt kan være overveldende. ICAN internasjonalt har laget en guide som kan gjøre det enklere å håndtere atomangst.

 

 

 

 

Å forby og avskaffe atomvåpen klarer vi bare sammen. Det er du, jeg og vi som skaper den verden vi vil være en del av. Sammen kan vi skape en verden fri for atomvåpen!

Tuva Widskjold, koordinator ICAN Norge