Billettsalget har åpnet - ICAN Act on It Forum

16. januar 2023

Nå kan du kjøpe billetter til
ICAN Act On It Forum!

Kjære ICAN-venner,

Nå er billettsalget til ICAN Act On It Forum åpnet! Sivilsamfunn, aktivister, ungdomspolitikere, studenter, akademikere, artister og politikere møtes i Oslo for å lære om, diskutere og jobbe sammen for avskaffelse av atomvåpen.

Vil du gjøre noe med atomvåpentrusselen?

Da bør du bli med på ICAN Act On It Forum på Sentralen i Oslo 9. og 10. mars. Dagene fylles med panelsamtaler, diskusjoner, workshops, mottakelse i Oslo Rådhus og ikke minst avslutningsfest fredag kveld.

Billetter kan kjøpes her.

Atomvåpen er det mest destruktive og umenneskelige våpenet som er laget. Det finnes ingen som kan gi nødvendig hjelp ved bruk. Vi godtar ikke den risikoen disse våpnene utgjør, og samles nettopp for å gjøre vår bevegelse enda sterkere. Vi trenger deg med på laget!


Bli frivillig!

Som frivillig får du et unik innblikk i hva som skjer bak scenen. Du får tilgang til konferansen, til mottakelsen i Oslo rådhus og selvfølgelig til vår fantastiske fest fredag kveld. Dette er en strålende mulighet til å lære mer om atomvåpenspørsmål, få praktisk erfaring i organiseringen av et internasjonalt forum og møte fagfolk fra hele verden.

Registrer deg som frivillig her.

 

   

Å forby og avskaffe atomvåpen klarer vi bare sammen. Det er du, jeg og vi som skaper den verden vi vil være en del av. Sammen kan vi skape en verden fri for atomvåpen!

Tuva Widskjold, koordinator ICAN Norge